top of page

MIN HISTORIE

Portræt med favn varme_edited.jpg

    Jeg er oprindelig uddannet reklametegner og tegner, og har også en skuespilleruddannelse bag mig, som jeg i dag bruger til at indlæse lydbøger med. Derudover har jeg skrevet nogle dramaer til teatret og en enklet ungdomsbog.

 

  Det har altid været vigtigt, og endda nødvendigt, for mig at lade et rum stå åbent i mit liv, til kunstnerisk udfoldelse. Hvad enten det er streger på papiret, ord i sætninger eller gennem arbejdet med kroppen. Det er mit åndedrag her i livet. I dag er det keramikken der giver mig luft i lungerne og frihed i hjertet.


  Ligesom mange andre kunstnere og kunsthåndværkere, lader jeg mig også inspirere af naturens former og farver. Strukturere og overflader inspirere mig til, i mange tilfælde, at efterlade det emne jeg arbejder med, så råt og taktilt som muligt. Jeg nyder at finde frem til overflader og former der indbyder til berøring.

 

   I sidste ende handler mit arbejde om, at være til stede i det skabende øjeblik. Forhåbentlig bringer det pågældende emne, på den måde, nuet og nærværet med videre ind i hjemmet, til dem som skal nyde det i deres hverdag.
 

Kontakt
Mit atalier

Langelandsvej 46, 1tv

2000 Frederiksberg

Tak for din besked!

bottom of page